Bootruiten blinderen

Bootruiten blinderen is een van de beste manieren om het uiterlijk en het comfort van uw boot, camper of andere vervoersmiddelen te verbeteren. Tijdens het varen zult u merken dat het veel koeler en comfortabeler is in uw boot. De meeste boten hebben een exclusief interieur. Geblindeerde ramen beschermen onder andere het leer, vinyl, het tapijt en de stoelen tegen barsten en scheuren wat de levensduur ten goede komt waardoor de waarde van uw boot minder snel zal afnemen. Wat betreft het andere voordeel is dat de levensduur van uw airconditioning systeem zal toenemen aangezien deze niet zo hard hoeft te werken omdat veel van de warmte al door de glasfolie wordt weerkaatst en geabsorbeerd. Dit brengt ook nog eens een kleine brandstof besparing met zich mee. UV-licht bescherming

Plastic ramen tinten?

Bescherming tegen UV licht is natuurlijk niet alleen belangrijk voor het interieur van uw boot. Bij lange dagen op het water wordt ook uw huid aan grote hoeveelheden gevaarlijke UV-A en UV-B straling blootgesteld. Op zulke momenten is het gebruik van alleen een zonnebrandcreme vaak niet genoeg waardoor de kans op huidkanker toeneemt. De raamfolie zorgt ervoor dat 99% van deze schadelijke uv-straling geblokkeerd waardoor een betrouwbare manier ontstaat om de risico op huidkanker te verminderen. Tevens wordt het verouderingsproces van de huid hierdoor tegengegaan.

Waarom uw achterlichten tinten of smoken?

 • Blokkeren UV-straling
 • Vermindert tot 99% van de schadelijke van de zon kankerverwekkende (UV-A en UV-B) straling
 • Verhoogt de huid en oogbescherming
 • Vermindert het vervagen en verweren van het interieur
 • Verlengt het leven van alle materialen zoals rubber, hout, elektrische apparatuur
 • Vermindert tot 70% van de warmte
 • Verhoogt de airconditioning efficientie
 • Verbetert het comfort van de inzittenden
 • Vermindert schittering
 • Vermindert vermoeidheid van de ogen voor bestuurder en passagiers
 • Verbetert het zicht en de veiligheid
 • Verhoogt de privacy
 • Ingeval van breuk houdt het gebroken glas op zijn plaats voor meer veiligheid

Vrijblijvend advies!

Er zijn verschillende soorten en kleuren glasfolies met ieder hun functies, voordelen en eigenschappen. Wij van ruitblinderen.nl geven u graag vrijblijvend advies omtrent het kiezen van het juiste type folie.

Boten tinten op locatie

Aangezien een boot niet altijd even makkelijk te verplaatsen is wordt het blinderen van ramen voor boten meestal op locatie uitgevoerd. Uw maakt bij ons een afspraak en geeft ons de ligplaats van uw boot door en de gewenste tijd. Onze monteur komt dan naar u toe en zal zijn werkzaamheden uitvoeren. U kunt tussentijds gewoon verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Als de installatie is afgerond en alle ramen netjes zijn geblindeerd laat de monteur de werkplek netjes en schoon achter. Het locatie tinten doen wij ook buiten de normale werktijden om dus wij zijn ook beschikbaar in de avond, weekenden. Buiten werktijden wordt wel een extra toeslag berekent. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Garantie en service

Ruitblinderen.nl is ervan overtuigt dat al onze raamfolies voldoen aan alle eisen en verwachtingen. Daarom geven wij garantie op scheuren, verkleuren, schilferen, demetaliseren of op het ontstaan van luchtbellen. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsfolie en mochten er onverhoopt toch problemen onstaan dan lossen wij dit natuurlijk snel en kosten loos voor u op.

Boten blinderen in Friesland – Professioneel uw ramen laten tinten van uw boot of schip.