Camper en caravan ramen

Deze ramen tinten wij net zo makkelijk als normale autoruiten. Perfect voor het reduceren van de temperatuur binnen in de camper, deze wordt tot wel 65% minder. Ook voor inbraakpreventie. Inbrekers zien niet wat er in de camper ligt. Uw slaapvertrek wordt aangenaam en privé. Kunstof, plexiglas of polycarbonaat is geen probleem. Heeft u interesse in het laten tinten / blinderen van uw camper ruiten?

e-mail: info@ruitblinderen.nl 

Plastic ramen tinten?

Ja, ook dat is mogelijk bij Ruitblinderen.nl! Sinds kort beschikken wij over een nieuwe methode om plastic Polycarbonaat ruiten te blinderen, deze methode is het coaten van de ruiten. Deze coating gieten wij op de plastic ramen. Het is normaal altijd een drama met plastic Polycarbonaat ramen omdat deze ramen een bepaald gas uitstoten waarbij er een grote kans is dat normale raamfolie dan gaat bubbelen bij warm weer. Door het gebruik van deze coating blijft de coating gegarandeerd strak zitten!

Klimaat. Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van uw interieur. Onze coating reduceert de warmte door de zon tot maar liefst 65%. De branderige UV zonnestralen worden door deze coatings teruggedrongen. Ook de laaghangende zon is niet hinderlijk meer. Uw conditie tijdens het rijden met uw camper zal beter blijven.

Gezondheid. Het is bekend dat blootstelling aan UV-straling van de zon schadelijk kan zijn voor uw ogen en huid. De coating zorgt voor een effectief “zonnescherm” tegen deze schadelijke invloeden. Wij blinderen ook (voorportier + voorruit) ruiten voor mensen met zonneallergie of huidziekte (SLE).

Privacy slaapruimte en inbraakveiligheid.  Minder inbraakgevoelig. Inbrekers kunnen niet zien wat er in de auto ligt. Tevens is er een stuk meer privacy in uw slaapruimte.

Brandstofbesparing. Door de klimaatvermindering is het gebruik van uw airco minder nodig, dus minder brandstofverbruik.

Vanwege de uitstraling van uw camper; snel, stijl, klasse, sportief etc.


De klok 6, Gorredijk Friesland.
Tel 0513 – 46 00 33.
 
info@ruitblinderen.nl


Offerte aanvragen? Klik hier

Technische gegevens 70% coating:
Lichtdoorlaatbaarheid: 30%
Totale warmte wering: 58%
Licht reflectie: 8%
UV-wering: 99%


Technische gegevens 90% coating:
Lichtdoorlaatbaarheid: 10%
Totale warmte wering: 54%
Licht reflectie: 8%
UV-wering: 99%

Camper laten blinderen

Het tinten van camper/caravan ruiten gebeurd met een zonwerende coating, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, heeft deze coating een zeer lange levensduur en garanderen deze coating op een camper ruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de coating, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de coating niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit.

Onze coating remt de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Tevens wordt de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de hinderlijke schittering weg is. 

Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit. Met de juiste keuze, van de coating, is het mogelijk dat uw waardevolle spullen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus wel bedenken om al de moeite te nemen om uw auto of bedrijfswagen open te breken. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat de ramen getint worden.

Tevens blinderen wij botencampers, bedrijfsbussen en gebouwen.