Zonwerende raamfolie voor gebouwen

Zonwerende raamfolie voor gebouwen. Eigenaars van bedrijfspanden moeten kostenbesparende manieren vinden om de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Het vervangen van glas is een ingewikkelde en dure oplossing, maar het aanbrengen van zonwerende glasfolie is een modificatie die zeer energiebesparend en betaalbaar is.

UV-werend

UV-werende raamfolie is dusdanig vervaardigd, dat zij meer dan 99% van de Ultra Violette stralen blokkeren. Alle artikelen, materialen en personen achter het glas worden daarmee voor een groot deel beschermd tegen verkleuring en veroudering. Deze UV-werende folie is dus erg geschikt voor personen met SLE of andere huidziektes.

e-mail: info@ruitblinderen.nl 

Warmtewerend

Zonwerende folie wordt toegepast voor het blokkeren van het zonlicht. Zonwerende folie is een flinterdunne polyester folie waarin gemetaliseerde moleculen zijn verwerkt. Die zorgen voor een hoge warmte- en/of inkijkwering of UV-wering. In veel gevallen installeren wij deze zonwerende glasfolie bij bedrijven waarin bij het kantoorgedeelte last van schittering op het beeldscherm is. De arbeidsproductiviteit gaat omhoog doordat de werknemer na het aanbrengen van de raamfolie een stuk minder last van warmte en schittering heeft.

Inbraakwerend

Raamfolie beschermt personen tegen rond vliegend glas. Bij inbraak beschermt raamfolie uw inventaris en producten, doordat ze een barriere vormt tussen uw kostbare producten en de grijpgrage handen van inbrekers, zonder dat uw pand of woning wordt ontsiert door rolluiken of tralies voor de ramen.

Isolerend

Isolerende raamfolie is een innovatieve en duurzame oplossing. Dankzij de isolerende en reflecterende eigenschappen bespaart u aanzienlijk op energiekosten. In de winter kan de verwarming een standje lager, in de zomer geldt hetzelfde voor de airconditioning.